PRODUKTER & ERBJUDANDEN

Glas In

Industriglas är en del av Glas In.

Glas In har levererat glaspartier till svenska uterum och fasader sedan 1986. Vi tillverkar alla våra glaspartier i Malmö. Verksamheten har hela tiden utvecklats och nu tar vi in glaspartierna i folkhemmet och levererar industriglas till alla.
Rumsavdelare i industridesign

Detta smideshantverk har inga standardlösningar. Allt skräddarsys efter era önskemål.

Lackas i valfri färg

Moderna, smäckra ramar i pulverlackerade stålprofiler med
4 mm härdat glas.

Fast eller öppningsbart

Vi gör både fasta partier och öppningsbara partier med slag- eller skjutdörrar.

I alla miljöer

Partierna fungerar lika bra i finrummet, som i badrummet eller på kontoret.


Monter: E06

Bosch Värmepumpar

Bosch värmepumpar utvecklas och byggs i Småland. Inom Bosch har vi tillverkat värmeprodukter i över 125 år. Våra erfarenheter vi samlat på oss över seklen har vi byggt in i våra värmepumpar. Vi förser ditt hem med en hållbar och underhållsfri värmelösning med generösa garantier som ger dig lång trygghet. Kom till vår Bosch monter nr H38 och få rådgivning av en Certifierad Bosch VärmePartner som hjälper dig med rätt värmepump. Boka ett hembesök under mässan och var med i utlottningen om en köksassistent.


Monter: H38

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar visar upp Tranås nya Supermodell Geo 500 – En helt ny inverterstyrd berg/jordvärmepump som är vassare än sina föregångare på allt.

IVT Geo 500-serien finns i tre olika effektstorlekar och kan beställas med front i svart Titaniumglas, vitt Titaniumglas samt vit metall. Inbyggd gateway i samtliga modeller för styrning via app i din smartphone. Trådlös rumsgivare ingår till Titaniummodellerna, och finns som tillbehör om du väljer vit metallfront.


Monter: H18

Allaway lanserar AX och AZ serierna med en mängd funktionella nyheter.

De nya centraldammsugarna i serierna AZ och AX ger det moderna hemmet en modern och funktionell design.
AZ 45 i kommunicerar trådlöst med centralenheten och har effektreglering i fem steg.

Produktfamiljens innovativa lösningar gör monteringen, underhållet, tömningen av dammbehållaren och särskilt städningen ännu enklare och bekvämare.

Med Allaway appen får du värdefull information från centralenheten.


Monter: B06

Sluta Gräv

Sluta Gräv – med markskruven som ersätter betongplinten. Sluta Gräv grundades 2012 och har idag markskruvsmontörer över hela Sverige och stora delar av Europa.

Sluta Gräv hjälper såväl företag som privatpersoner med montering av markskruv, jordskruv, balkskruv, snurrplint osv till alla möjliga projekt. Tillsammans med deras hållbara skruvar blir ditt bygge både stabilt och håller år efter år. Är du nyfiken på hur markskruv kan hjälpa dig med infästning av till exempel trädäck, staket, altaner, pergola, flaggstänger, bullerplank eller liknande? Då kan du besöka Sluta gräv på årets mässan!


Monter: E25

Polygon – Din expert på vattenskador, fukt och inomhusmiljö

Polygon är Auktoriserad Swegon CASA Installatör och kommer tillsammans med Swegon visa upp det senaste inom bostadsventilation. På plats har vi ett stort utbud inom CASA Smart ventilationsaggregat – FTX.

Har du frågor kring ventilation? Besök oss för att diskutera inomhusklimat i världsklass, energibesparing och hur du kan åtgärda eventuella fukt- och mögelproblem i din bostad.

För mera info gå in på deras hemsida: www.polygongroup.com


Monter: E29

Softwater AB

Teknik testad på Chalmers!

Softwaters produkter reducerar problemen med kalkrikt vatten. Med ny, smart och underhållsfri teknik som inte kräver el eller salttabletter, sparar du både pengar och miljö.

Prisexempel Softwater SW34 för normalstor villa: 7.995:- inkl moms, exkl. montage.

MÄSSRABATT: 1000:- om du beställer 7-10 mars 2019.


Monter: J34

VårgårdaHus

VårgårdaHus gör det enklare för dig att förverkliga din husdröm.

Kvalitet, hantverk och materialval som gör ditt hus hållbart är självklarheter.

”Vårt fokus ligger istället på dina behov, önskemål och drömmar.

Se alla 47 husmodeller som källor till inspiration.

Du kan föreslå nästan vilka ändringar du vill.

Vi tar hand om det – utan extra kostnad! Hör av dig till oss med dina idéer så hjälper vi dig att skapa ditt drömhus. På riktigt!”

Välkommen till VårgårdaHus!


Monter: A08

Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå är en av ytterst få fullservicebyråer som är specialiserade på såväl affärsjuridik som privatjuridik/humanjuridik. Vi finns i Malmö, Lund, Trelleborg, Karlskrona och Köpenhamn och erbjuder juridiska tjänster till både privatpersoner och små till medelstora företag över hela landet


Monter: B51

Naprapatlandslaget

”Vårt mål är att få dig smärtfri – nu och för alltid. Vi hjälper dig med allt som muskler och leder kan ställa till med, till exempel ryggskott, nackspärr, huvudvärk och löparknä. Vi är duktiga på att se hela kroppen och den bakomliggande orsaken till dina besvär – vi tycker nämligen det är bättre att bli smärtfri för all framtid än bara för stunden.” 💪

I deras monter kommer det att erbjudas gratis rådgivning och korta provbehandlingar.


Monter: K34

Energi- och klimatrådgivarna

I Energi- och klimatrådgivarnas monter kommer vi iår ha tema ”Att bygga och renovera energieffektivt”. Vi välkomnar alla som vill få kostnadsfria råd kring energieffektiv nybyggnation, isolering, fönsterbyte och byte av värmekälla. Hos oss kan besökarna känna och klämma på en prototyp som visar hur tilläggsisolering av fönster fungerar. Andra frågor, som solenergi och laddstolpar är självklart också välkomna.

Vi kommer att ha en tävling i vår monter där besökarna kan vinna fina priser, dels ett förstapris, dels smarta deltagarpris för alla som är med i tävlingen.

Alla som får råd får en disktrasa med energispartips för köket!


Monter: J16

Gabriel Kakelugnar

I Timmernabben, vid smålandskusten, sker en hantverksmässig tillverkning av kakelugnar. Ugnar som är av samma femkanaliga konstruktion som spridit skön värme i våra hem sedan 1700-talet. Gabriels kakelugnar har förfinats med varsam hand och lever upp till nutidens krav på design, verkningsgrad och miljöhänsyn.

Investera i ett skönt inomhusklimat och en härlig atmosfär med en äkta kakelugn från Gabriel – en eldstad som varar i generationer.

I monter H02 får ni rådgivning om kakelugnens förträfflighet.


Monter: H02

Designcement Syd

Unika betongytor i flera färger och strukturer

Golv-Vägg-Badrum-Möbler

Lägg direkt på din gamla klinker och få ett nytt badrum på en vecka.


Monter: H13

Cell Solar Nordic AB

I monter K28 kan du designa din egen solcellsanläggning i Solar Edges 3D verktyg. På 10 minuter får du en uppskattning på hur mycket solel just ditt tak kan producera.


Monter: K28

Götenehus

I Götenehus monter kan besökarna prova att bygga ett Götenehus digitalt i husbyggarverktyget Bygg Online!

Testa det smarta och lekfulla sättet att bygga hus digitalt! Välj bland femton populära pakethus, bestäm exteriören på ditt hus, gör olika val av till exempel fasad, färg på takpannor, utrustning i kök, bad och vardagsrum etc. och skaffa dig en god bild av hur ditt framtida hus kan se ut. Samtidigt får du snabbt och enkelt pris på vad huset med dina val och eventuella tillval kostar.

Prova direkt på
gotenehus.se/byggonline


Monter: B05

Stålhetta

Stålhetta är ett växtälskande designföretag som tillverkar produkter till trädgård och heminredning av norrländsk kaliber. Formgivning och produktion utförs i Västerbotten. Bakom Stålhetta finns systrarna Eva Larsson (trädgårdsmästare) och Christina Larsson (keramiker).

Stålhetta gör debut på Stora Villamässan & Vår Trädgård


Monter: G10

Sproutly

Sproutly kommer ha kryddor odlade i micro leaf boxar med växtbelysning.

Denna Micro leaf box passar perfekt för odling av mindre skott, spannmålsgräs, kryddor och bladsallad i jord!

Kom till monter G28 för att träffa experterna!


Monter: G28

Gröna Sara

Hos Gröna Sara kan man provsmaka och köpa lokalproducerad honung från Stora Harrie, Skåne. Årets skörd bjuder på 5 naturliga smakvariationer från rapshonungen till sensommarhonung. Vill du ha hjälp att designa trädgården men är osäker på vem du ska anlita så finns det referenser i montern att kika på eller kom förbi och få tips på odlingsvärda växter som gynnar bin och andra pollinerande insekter. Vill du skapa en egen blomsteräng för pollinerande insekter så finns en frö-blandning kallad Miel-honungsblandning att köpa som räcker till en pallkrage.


Monter: H72

Solabiol

Så ett frö för en grönare morgondag! Solabiol är ett nytt varumärke på den nordiska marknaden med fokus på den moderna trädgården. I vår monter kan du köpa organiska gödingar och växtskyddsmedel  för trädgårdens alla behov till mycket generösa mässpriser. Kom in och ta del av våra lanseringserbjudanden, eller fråga om oss om tips och trix för ekologisk odling. Snurra på vårt lyckohjul och var med och tävla om fina priser.


Monter: H66

Ramslök by Malena

I montern kommer det bjudas på olika smakprov med ramslök och ge tips och råd om allt från tillagning till odling.
Det kommer säljas torkad ramslök och förhoppningsvis även nyupptagna och barrotade lökar av ramslök för direkt plantering

Monter: F33

Roos & Tegnér

Boksignering i montern av Sara Bäckmo ( i direkt anslutning till hennes framträdande på scenen).

Boksignering med trädgårdsdrottning Sara Bäckmo!

Sara Bäckmo är journalist, författare och influencer som odlar och skriver om Skillnadens Trädgård i Sveriges största trädgårdsblogg sarabackmo.se.

Torsdag
12.30-13.30
14.30-15.30

Fredag
12.30-13.30
15.30-16.30


Monter: F75

HusCompagniet

Har du tur så kan du träffa ugglan ”Uggla” på plats i HusCompagniets monter!

I montern kan du träffa experterna på plats som visar upp HusCompagniets vackra hus!


Monter: C09