HITTA TILL MÄSSAN

Välkommen till Malmömässan i Hyllie!

Det finns många sätt att ta sig till Malmömässan. Kommer du från centrum är det enklast att ta citytunneln från Triangeln eller Malmö C eller någon av bussarna som stannar alldeles i närheten av mässan. Kommer du med bil finns det gott om parkeringar att välja bland, se bifogad bild.

Klicka för att förstora

Hitta rätt direkt

Malmömässan
Mässgatan 6
215 32 Malmö

Användbara länkar:
www.malmomassan.se
www.skanetrafiken.se

VÄGBESKRIVNING

Med tåg
Enklaste och snabbaste vägen till Malmömässan från centrum är att åka citytunneln till station Malmö Hyllie, då är du framme på under tio minuter.

Med buss
Lokala busslinjer 6 och 33 går till Hyllie med hållplats vid Stationstorgets västra långsida. Linje 6 har även en hållplats (Hyllie vattenpark) vid MalmöMässan. Regionbussar stannar vid Stationstorgets södra kortsida. Linje 346 från Trelleborg. Linje 300 från Näset och Vellinge (via Tygelsjö). Linje 170 från Lund.

Med bil
GPS Koordinater: Lat: N 55º 33′ 59.01″ Long: E 12º 58′ 35.44″

E20 (från norr, Yttre Ringvägen):
- Ta avfart 14 trafikplats Fredriksberg mot Malmö SO
- I rondellen svänger du vänster in på inre ringvägen mot Limhamn
- Åk igenom rondellen vid trafikplats Söderkulla
- Ta avfart Malmö Arena
- Sväng höger till Hyllie Boulevard
- Ta vänster i rondellen in på Mässgatan

E20 (från väster, Yttre Ringvägen):
- Ta avfarten Limhamn/Malmö V
- I tredje rondellen tar du höger in på Lorensborgsgatan
- Ta avfart Malmö Arena

Öppettider & biljetter!

Vill du spara både tid och pengar ska du köpa din biljett i förväg. Det är det enklaste och smidigaste sättet att lösa entréavgiften på och du vet väl att du får två mässor för priset av 1?

Aktiviteter & Workshops

Här hittar du allt för den stora och lilla trädgården, kunniga utställare med fantastiska produkter, massor av inspiration och trädgårdsprofiler som gärna delar med sig av sina tips och tricks.

Se alla utställare!

På vår mässa hittar du utställare som erbjuder allt du behöver för ditt hem, din trädgård eller din balkong. Här får du förutom inspiration även råd och tips som hjälper dig i vardagen.

Två mässor – en biljett!

Vår Trädgård pågår samtidigt som Stora Villamässan i samma lokaler. Här hittar du allt för både din trädgård, kunniga utställare och massor av produkter. Du får alltså två mässor för priset av en!

Nästa mässa börjar om:
0
0
0
veckor
0
0
0
0
dagar
0
0
timmar
0
0
minuter
0
0
sekunder