TRÄFFA VÅRA PROFILER

Åsa Wallenrud är skribent, bloggare och tv-personlighet. Åsa arbetar med konsument-teknik, bilar och prylar av alla sorter. Mest syns hon på TV4 Nyhetsmorgon och i sin populära teknikblogg.

Besök hennes blogg här : http://wallenrud.se

Linda Schilén var tidigare flygvärdinna men valde att utbilda sig till trädgårdsmästare. Ni träffar Linda på Köksträdgårdens scen där hon delar med sig av genvägarna hur man undviker trädgårdstressen och hittar lugnet och glädjen i sin trädgård. Vi ser med spänning fram emot årets framträdande.

Jonas Borssén är kock och författare med specialkompetens inom chilepeppar, kött, grillning & bbq.

Upptäck glädjen att odla med Peter Bengtsson och Tony Johansson(vinnare av Trädgårdskampen 2013), kända från SVT:s Trädgårdskampen. De gästar årets mässor för att ge dig inspiration i trädgårdens tecken.

Hanna Wendelbo, formgivare med specialkompetens inom mönsterdesign, med ett klappande hjärta för blommor och trädgård.

Luktärtsdrottningen! Cecilia Wingård kommer att finnas på plats i sin monter med mängder av luktärtsfröer samt på scenen för att föreläsa om hur vi lättast lyckas med de ljuva sorterna!

Johannes Wätterbäck driver bloggen och kontot ”Farbror Grön” tillsammans med Theres Lundén och podcasten ”Två odlare emellan” med Sara Bäckmo. När han inte skriver böcker eller föreläser om odlandets konst hittar ni honom i fem olika trädgårdar.

Till vardags driver hon OdlingsTV, en oberoende webbTV-kanal inom all slags odling och trädgård. Jessica arbetar 100% med odling och föreläser och modererar också inom samma ämne när tiden finns.

Kom och träffa Leif & Lilian Mannerström på mässan!
På scenen pratar de om kockliv, självhushåll, och deras stora trädgård.
Om att laga mat ute med råvaror från den egna trädgården.
Finns på plats fredag & lördag.

Se hela scenprogrammet här!